Om oss - Dalsfjordmat

MENY:
Go to content
Om oss
Dalsfjordmat held til i lokale i Vassdalsvegen 10.
 

Dalsfjordmat leverer mat til alle typar selskap, små og store. Vi har eit breidt utval av koldtbord, tapas, tapastallerken, rømmegraut, supper, snittar, varmrettar mm. Maten kan hentast på vårt kjøkken i Dale sentrum eller du kan få levert maten heim til deg.
 

Kjøkkenet innehar alle naudsynte godkjenningar for denne type drift, med blant anna kapasitet til store mengder mat etter kok/kjøl prinsipp. Dette i kombinasjon med fagkompetanse skal bidra til at kunder får kvalitet i alle ledd ved levering av tenester og varer frå Dalsfjordmat.Her er det lagt vekt på gode råvarer, korekt lagring og behandling i produkjsonsfasen, samt utlevering i dertil eigna emballasje og all maten lager vi frå bunnen av. Vi levere mat til alle typer arrangement, som små og store selskap.
 
Har du behov for selskapslokale har vi flott lokale til leie i Dale sentrum for opptil 35 personer. Er det behov for større selskapslokale hjelper vi deg med det også. Vi kan organisere hele selskapet ditt frå lokale, mat, servering og musikk.
 
Ta gjerne kontakt om du treng hjelp til ditt selskap...

Med vennlig hilsen,
og velkommen til Dalsfjordmat.

Elin Håland
Daglig leder


Back to content