Tapas - Dalsfjordmat

MENY:
Go to content
Tapas
Tapas Nr. 1

Marinert kyllingfilet på spyd, sweet chilli saus
Lefse fylt med røykelaks eller spekeskinke, , ostekrem, ruccola. (Rå fisk, hvete, egg)
Pai m/skinke og vårløk (Egg, melk, hvete)
Baconsurra dadler
Kjøttboller (egg) (Kan varmes av kunde)
Spekespyd, med ost og bær. (Melk)
Krema potetsalat (Egg, melk)
Kyllingsalat med pasta, gr. salat, soltørkatomater, mango, avocado, granateple og rista gresskarkjerner ( hvete, egg)
Salt bakte poteter (kan varmes av kunde)
Aioli (egg)
Focacciabrød (Hvete)

kr. 370,- pr. pers (min. 12 pers.)

Tapas Nr. 2

Marinert kyllingfilet på spyd, sweet chilli saus
Lefse fylt med røykelaks, kremost, ruccola (Rå fisk, hveteq, egg, melk)
Pai m/skinke og vårløk (Egg, melk, hvete)
Marinert Scampi med blåbær på spyd (Skalldyr)
Baconsurra dadlar
Hjortefilet med bringebær, sylta rødløk og sellerikrem (melk)
Mini hjorteburger, karamellisert rødløk, aioli, salat, tomat ( Hvete, egg)( varmes av kunde)
Krema potetsalat (Egg, melk)
Grønsalat med mango, avocado, sylta rødløk, jordbær og rista gresskarkjerner
Salt bakte poteter
Aioli (egg)
Focacciabrød (Hvete)

kr. 390,- pr. pers (min. 15 pers.)
Back to content